Rólunk

Az individum.hu alapvető üzenete: az egyediség formaivá tétele

Logónkban szereplő felkiáltójelekkel is az egyediség fontosságát szeretnénk hangsúlyozni! Egyedi vagy te is és minden egyedi amit készítesz! Értékes!

A mai világban szerintünk csak annak van igazán értéke, ami belőlünk individumokból jön ki és ehhez nekünk tudatosítanunk kell azt, hogy megismételhetetlenek vagyunk és nem birkák. Nem kell a kijelölt úton haladni. Nem kell másokat majmolni, nem kell hogy megmondjak, hogy mit csinálj. Azt kell hogy tudd, hogy mekkora csoda vagy és belülről jön egy rakás intuitív, zsigeri dolog, maga az alkotásod ami szintén megkérdőjelezhetetlenül egyedi! Ezt szeretnénk tisztán, röviden kommunikálni. 

  • Egyedi
  • Értékes
  • Kiváló alapanyagok

Blogunk

az Individum Kreatív Hobby Webáruház Diy blogja.

mzs – A cikkeket jelenleg ketten írjuk. Régi barátság a miénk. Betty volt az első webáruházam első vásárlója. Azóta sok év eltelt. S ma már el sem tudnánk képzelni az életünket egymás nélkül. A hobbijaink valahogy mindig fedik egymást. Mégis más az ahogy alkotunk. Betty a cuki-country vonalat képviseli, míg én az újrahasznosítás jegyében alkotok.

jb – Zsuzsival ezer éve ismerjük egymást, barátságunk nem csak a szó klasszikus értelmében barátság, hanem egy kis alkotói közösség is. Inspiráljuk és támogatjuk egymást.

bloggerek

Zsuzsi - az individum megálmodója, alapító, kreatív blogger, anya, nő
Mindenki megérdemel egy második esélyt. Nálam Igy van ez a használati tárgyakkal is. Kicsit kipofozzuk, összehangoljuk a többi berendezési tárggyal es kesz a csoda! Imádom a színeket és anyagokat! Beleszerettem a Pentart csodás festékszíneibe. Így kezdődött a mi love sztorink. Kisgyerekek mellett hobbizom és nagy terveim vannak. Nem utolsó sorban; szenvedélyesen szeretem a textileket -újrahasznositani is.
Betty - kreatív alkotó, blogger, fotós, újságíró, anya, nő
Jómagam alkotgatok, amióta csak az eszemet tudom, két nagy szerelmem a papír és a festék. A hagyományos decoupage és dekorfestő elemeken túl újabban kísérletezem, bel és kültéri lazúrozás, antikolás, waxolás, stb. Szerencsére egyre több jó termék van, amivel könnyen lehet boldogulni, és látványos hatást elérni. A másik szerelem a scrapbook, ami a papírimádaton túl az emlékek megőrzésére szolgál, de annál több, hiszen változatos, sokféle anyagot használ, és nem utolsó sorban nagy örömet okoz a családnak, barátoknak az elkészült alkotás. Ahogy Zsuzsi is írta, nálam magas a cukiságfaktor, és a country színeket szívesen használom, de két kislány anyukájaként mára azt is tudom, hogy a rózsaszínnek is millió árnyalata van. Gyakrabban készítek tárgyakat ajándékba, és az újrafelhasználás is szempont, de nem elsődlegesen.  

Mottóink

Minden amit alkotsz egyedi, akárcsak Te!

Legyél te is individum!

Ne dobd ki! Újitsd fel! Mentsd meg!
Egy második esély ugye mindenkit megillet? Akár a bútoraid is.

Szép a formája de uncsi a szine? Fesd le!

Kicsi a büdzsé de új szoba kellene a gyerekeknek? Legyél kreatív anya, fesd át!
Mi kell hozzá? -egy bútor, egy ötlet, egy kis merészség, minimális kézügyesség, és egy szuperjó festék!

A gyerekeid tuti imádni fogják!