Festés, Színezés

Különböző kreatív festési technikákhoz való alapozók, dekorfestékek, vízbázisú festékek, tükör-, és üvegfestékek. Lazúrok kültéri és beltéri használatra,  textil-, és selyemfestékek. Bútorwaxok, mixed médiához használható mistek széles színválasztéka. Mágneses-, és táblafestékek, transzferáló folyadék.

Festés, Színezés 

alkategóriák

 • Alapozók

  Vízbázisú alapozó festékek és paszták festeni kívánt felületek előkészítésére. A kezelt felülethez jobban tapad a festék vagy más effekt anyag.

 • Antikoló festékek

  Élethű, antik hatású tárgyak készítéséhez használható, visszatörölhető, vízbázisú festék. A tárgy alapszínét matt akrilfestékkel vagy dekor festékkel alakítsuk ki, majd fessük le egy ettől eltérő színű antikoló festékkel. Az antikoló festékkel lekent tárgyról könnyen eltávolítható a festékfelesleg, ha a felületet átdörzsöljük festékeltávolítóval átitatott ronggyal.

 • Festék szettek

  Patina hatás festék szett, rozsda hatás festék szett

 • Tükörfestékek

  A spray-k használatával tükrös felületet tudunk létrehozni műanyagon, üvegen. Védőlakkal megóvhatjuk az érzékeny területeket.

 • Akrilfestékek

  Vízbázisú, vízzel hígítható gyöngyház-, metál-, fényes-, neonos- és matt hatású, folyékony és krémes állagú akrilfestékek rengeteg csodálatos színben.

 • Dekorfestékek

  Dekorfestéket akkor használunk, ha matt, sima felületet szeretnénk elérni, amelynek csiszolásával antik hatásúvá válhatnak bútoraink, dísztárgyaink. Saját dekorfesték alapozójával készíthetjük elő a festeni kívánt felületet. Majd dekorlakkal vagy viasszal zárhatjuk a rétegeket.

  Különleges hatást érhetünk el a repedő festékekkel, mely illeszkedik a dekorfestékek színeihez.

 • Kontúrozók

  Vízbázisú festékek, melyeket közvetlenül a tubusból használva vékony körvonalakat húzhatunk. Kifejezetten ajánlott üveg- és textilfestéshez, csillogó-, metál-, és normál színekben.

 • Üvegfestékek

  A vízbázisú üveg- és porcelánfestékeket a kontúrozókkal kombinálva is használhatjuk. A színek egymással jól keverhetőek. Az oldószeres üvegfestékeket minden, nem porózus felületre használhatjuk: fa, fém, kerámia, porcelán vagy akár műanyag.

 • Mixed media festékek

  A mixed media egy kevert technika, mely a scrapbook és a dekupázs egyvelegét alkotja, kiegészülve sablonok, média tinták, permetfestékek, textúra spray-k használatával. Általuk és fantáziánk bevonásával igazán kreatív, egyedi alkotásokat hozhatunk létre.

 • Textilfestékek

  Vízbázisú textilfestékek bármilyen vasalható textil díszítéséhez, színezéséhez. Metál-, neon, normál és chameleon színekben. Sablonnal vagy anélkül, ecsettel, szivaccsal vagy a flakonból is felvihetőek.

 • Selyemfestékek

  Selyem színezéséhez használható alapozók, kontúrozók, varázs só, maszkoló és vízbázisú festékek rengeteg, csodálatos színben, melyek keverő fehér médiummal tovább világosíthatóak.

 • Lazúrok

  Kül-, és beltéri lazúrok és lazúrgélek, melyekkel egyszerűen ecsettel vagy szivaccsal adhatunk színt a fa tárgyainknak, bútorainknak úgy, hogy közben a fa eredeti mintázatát is hagyjuk érvényesülni.

 • Viaszpaszták

  Színes, színtelen és fémes viaszpaszták, melyek a kívánt felületre vékony rétegben felvihetőek, igy adnak fémes vagy csillogó vagy éppen matt hatást. A méhviasz tartalmú paszták megfelelő védelmet nyújtanak fa felületű bútorainknak.

 • Tábla- és mágnesfestékek

  A táblafestéket használhatjuk fára, falra, papírra, feszített vászonra vagy akár üvegre is. Felületére írhatunk, rajzolhatunk krétával, visszatörölhetjük azt.

  A mágnesfesték vasásványt tartalmaz, táblafestékként is használható.

 • Transzferálók

  A transzferálás egy lézernyomtatott kép átvitele papírra, fára, textilre vagy akár dekorgumira. Ehhez használjuk a transzfer oldatot illetve a transzfer géleket.